Dodeljeni sertifikati učesnicima obrazovnog programa Compass

Dodeljeni sertifikati učesnicima obrazovnog programa Compass

Učesnici obrazovnog programa Compass koji su pohađali sve aktivnosti i učestvovali u studiji slučaja danas su dobili sertifikat o uspešno završenom programu.

U programu je učestvovalo 50 studenata sa 7 različitih fakulteta. Učesnici su imali priliku da čuju dragocena iskustva predsednika Delta Holdinga i vodećeg menadžmenta o osnivanju, vođenju i razvoju najveće privatne srpske kompanije. Od marta do oktobra, učestvovali su na 9 predavanja o liderstvu, inovacijama, veštinama pregovaranja, komunikacijama, odlučivanju.

Kroz interaktivne radionice i obilaske poslovnica, fabrika, farmi, imanja upoznali su poslovanje različitih industrija. Na kraju programa rešavali su dve biznis studije slučaja, a rešenja su branili pred top menadžmentom Delte. Bila je to prilika da primene naučeno i iskuse značaj timskog duha.

„Obrazovni program „Compass“ pokrenuli smo zajedno sa Studentskom unijom Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu sa ciljem da studentima svih fakulteta omogućimo da već tokom studija zakorače u poslovni svet, steknu znanje iz prakse i vide kako izgleda vođenje biznisa u Srbiji. Ovaj program teorijsko znanje stečeno na fakultetu dopunjuje praktičnim iskustvima iz poslovanja,“ objašnjava direktor ljudskih resursa Delta Holdinga, Monika Pejčić.

„Delta je prepoznala da je studentima potrebna mnogo veća povezanost sa privredom i praksom. Zajedno smo osmislili bogat osmomesečni program koji je naišao na odlične reakcije kod studenata i znatno unapredio njihovo znanje, iskustvo i shvatanje poslovanja u Srbiji,“ rekao je Miloš Đorđević, predsednik Studentske unije Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

Program Compass započet je u martu 2019. godine, osmišljen i organizovan od strane kompanije Delta Holding i Studentske unije Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Program je namenjen studenatima na drugoj, trećoj i završnim godinama studija, a prijave za program biće otvorene i u 2020. na sajtu www.compass.rs.

compass.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *