Primljena druga generacija Kompasovaca

Primljena druga generacija Kompasovaca

Drugi po redu Compass, obrazovni program kompanije Delta Holding, zvanično je počeo uvodnim predavanjem, koje je održano na platformi Microsoft Teams.

Program je prvi put organizovan 2019. godine u saradnji sa Studentskom unijom Ekonomskog fakulteta. Zbog velikog interesovanja, mogućnost prijavljivanja je proširena, pa je program dostupan, osim beogradskim, i studentima iz još tri univerzitetska centra, te primljeni mladi ljudi dolaze iz Niša, Novog Sada i Kragujevca.

Tokom trajanja programa, 60 studenata sa Ekonomskog, Poljoprivrednog, FPN-a, Mašinskog, Elektrotehničkog, FTN-a i drugih fakulteta, radiće na projektnim zadacima iz oblasti poslovanja kompanije Delta Holding, a u periodu od septembra do decembra imaće priliku i da prisustvuju predavanjima koja će držati menadžment kompanije.

Cilj programa je, kako je u svom obraćanju studentima istakla Monika Pejčić, direktor ljudskih resursa Delta Holdinga, da se studentima otvore vrata biznisa i da im se pruži prilika da već tokom studija vide kako u praksi izgleda poslovanje jedne od najuspešnijih kompanija u Srbiji.

compass.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *