Otvorene prijave za obrazovni program Compass

Otvorene prijave za obrazovni program Compass

Kompanija Delta Holding i studentske organizacije otvorile su, drugu godinu za redom, prijave za obrazovni projekat „Compass“ namenjen studentima svih fakulteta Univerziteta iz Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca.

Mladi ljudi na drugoj, trećoj i završnim godinama studija imaće priliku da, od marta do oktobra ove godine, kroz predavanja i radionice, uče od Deltinih stručnjaka, posete Deltina imanja i fabrike, upoznaju se sa predsednikom i top menadžmentom Kompanije. Tokom programa, učesnici će raditi na projektnom zadatku i studiji slučaja iz oblasti poslovanja Kompanije koje će predstaviti u finalu Compass-a zakazanom za septembar 2020.

Prijave za program pod nazivom „Pronađi pravi put!”otvorene su od 3. do 16. februara na sajtu compass.rs. Broj mesta je proširen na 100, a selekcija će se sprovoditi na osnovu prijave i intervjua. Još jedna novina od ove godine je mogućnost da se za program prijave student univerziteta iz još tri grada, pored Beograda.

“Obrazovni program ‘Compass’ pokrenuli smo u martu 2019. zajedno sa Studentskom unijom Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, a zbog velikog interesovanja proširili smo prijave i na druge univerzitetske centre. Uspeli smo u nameri da studentima svih fakulteta omogućimo da već tokom studija zakorače u poslovni svet, steknu praktična znanja i vide kako izgleda vođenje biznisa u Srbiji,“ objašnjava direktorka ljudskih resursa Delta Holdinga Monika Pejčić.

Studenti će tokom obrazovnog programa imati priliku da obiđu imanje “Podunavlje” na kome se nalazi najveći voćnjak u jugoistocnoj Evropi koji posluje u okviru Delta Agrara, salon automobila BMW, kao i fabrike, Yuhor, Danubius i Fun&Fit.

Osim toga, studenti će slušati predavanja na temu liderstva, timskog rada, strateškog donošenja odluka, upravljanja vremenom, komunikacija i veština pregovaranja, a sve u cilju da ovladaju neophodnim znanjima kako bi, nakon formalnog obrazovanja, spremni zakoračili u poslovni svet.

compass.rs

One thought on “Otvorene prijave za obrazovni program Compass

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *